Testimonials

“Zwangerschapsyoga bij Meta is leren voelen, leren ontspannen, leren niks hoeven, leren doen wat fijn voelt, leren je intuïtie volgen, leren jezelf op nummer één te zetten, leren dat alles goed is zoals het komt, leren loslaten, leren contact maken met je kindje en ook nog leren dat dat allemaal kan helpen om je bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. Oftewel, een wekelijks avondje heerlijk helemaal voor jezelf en je baby in je buik, waar je de rest van de dagen van de week ook nog de positieve effecten van ervaart!!

Zo’n verschil met regulier zwangerschapsgym of zwangerschapszwemmen. En ook nog een leuke manier om nieuwe gezellige mensen te leren kennen!! Een echte aanrader dus!!”

Iefke

Tijdens de zwangerschap veranderen er veel dingen in het lichaam van de vrouw. Je bent beperkter dan normaal, hormonen gieren door je lichaam…. Ik vond dit soms moeilijk te accepteren. Pijntjes hier en daar. Die roze wolk zag ik heel weinig. Iedereen om je heen zegt dat je moet genieten, maar hoe?! Totdat ik bij Meta yoga ging doen. Deze negatieve energie werd omgezet in positieve energie. Nu ik deze cursus doe ben ik bewuster geworden van alle veranderingen en zweef ik op een roze wolk, de hele dag! Dank je wel!

Nicole

Geen ervaring met yoga en daarom het idee dat zwangerschapsyoga zweverig zou kunnen zijn? Kom het ervaren bij de lessen van Meta. Het gaat er in deze anderhalf uur niet om dat je iets specifieks moet voelen of ervaren, maar het gaat erom wat jij voelt en ervaart op dat moment. Alles wat je voelt is goed! Dat ontspant enorm en laat je bewust worden van alles wat er in je lichaam gebeurt. Het geeft rust en positieve energie. Mijn ervaring is super en ik kijk nu al uit naar de lessen na de bevalling met baby!

Kim